Skoatterwald
Logo Logo

Voorzieningen

Skoatterwâld is een wijk met veel faciliteiten. Er is bijvoorbeeld een eigen wijkcentrum met scholen en voorzieningen.

Alles dichtbij

Op de fiets ben je binnen enkele minuten bij de supermarkt. En als je dan nog even doorfietst ben je in het bruisende stadshart van Heerenveen. Terrasje pakken, een middagje shoppen en jezelf trakteren op een lekker ijsje. Alles fijn dichtbij. Voor medische zorg hoef je gelukkig ook geen lange afstanden af te leggen. Er is een huisarts op zo’n 2 kilometer en een ziekenhuis op ongeveer 3 kilometer afstand.

Vrije tijd

Ben je een cultuurliefhebber? Bezoek dan eens museum Belvedere. Dit ligt aan de oostkant, vlak bij Skoatterwâld en is een museum voor moderne kunst. Maar ook een bioscoop en een zwembad ontbreken niet de omgeving van Skoatterwâld. En dan natuurlijk de prachtige natuur. Het Oranjewoud. Een koninklijk bos ten oosten van Heerenveen dat bestaat uit een verzameling voormalige landgoederen. Een ideaal gebied om te wandelen door de in barokstijl aangelegde lanen.

Heb je schoolgaande kinderen?

Voor de gezinnen met schoolgaande kinderen is er in Skoatterwâld genoeg aanbod op het gebied van scholen. Binnen een straal van 5 kilometer vind je 2 basisscholen, een kinderopvang en een middelbare school.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?