Skoatterwald
Logo Logo

Wat wordt het mooi!

Wat een cadeautje, dat heerlijke nazomerweer van de afgelopen week. Met die prachtige blauwe lucht op de achtergrond, was het voor onze fotograaf een uitgelezen moment om op pad te gaan met zijn camera en de voortgang van de bouw vast te leggen. Wat wordt het mooi in Skoatterwald!

Lees verder

Dubbel goed nieuws: De hypotheekactie van Rabobank is verlengd tot en met 28 oktober!

Lees verder

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Het is zover. De verkoop van 3 prachtige vrijstaande en 10 karakteristieke 2-onder-1 kapwoningen in Skoatterwald Heerenveen van fase 3-II is gestart!

Lees verder

Op 31 mei is het weer zover. Dan starten we met de verkoop van de volgende fase in Skoatterwald. Opnieuw 3 prachtige vrijstaande en 10 karakteristieke 2-onder-1 kapwoningen.

Lees verder

Heb je een oogje op één van die mooie vrijstaande of 2-onder-1 kapwoningen van fase 3 in Skoatterwald? Begin oktober gaan we met deze woningen in verkoop. Je wilt dan natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws. De definitieve prijzen staan inmiddels op de site.

Lees verder

Duurzaamheid. De media staat er bol van. Bij een droomwoning hoort uiteraard een prachtige groene tuin. Aan de achtertuin wordt meestal veel zorg besteed, maar hoe zit het met de voortuin? Met de volgende tips en ontwerpen maak jij bij je droomhuis in een handomdraai een paradijsje van je voortuin. En dan ook nog duurzaam!

Lees verder

Alle woningen van fase 3-I in Skoatterwald zijn verkocht. Tijd voor de volgende fase!

Lees verder

Heb je zo'n prachtige vrijstaande of 2-onder-1 kapwoningen in Skoatterwald op het oog? Dan kan het best een uitdaging zijn een inrichting voor de lange, maar smalle woonkamer voor je te zien. Daarom hierbij enkele tips om van de lange woonkamer een ware blikvanger te maken.

Lees verder

Per 1 januari 2018 zijn er een aantal dingen veranderd in de regels voor het verkrijgen van een hypotheek. Heb je interesse in een nieuwbouwhuis? Dan zijn die extra voordelig voor je, ten opzichte van een bestaand huis.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?